Essence Of Japan

Set in a quiet neighbourhood in Ealing, a couple from Hong Kong approached us with the blank canvas 1960s house to start the new chapter of their life in the UK. Tailored to appreciators of Japanese aesthetics, a blanket of oak and lime wash creates a minimal yet tactile background while shoji screens and tatami […]

Jewel Box Suite

Introducing another floor to this Victorian house in West London, we crafted a luxurious feminine master-suite for a corporate lawyer looking for a cosy, enveloping boudoir. Colours in shades of winter berries were inspired by The Rokeby Venus portrait, which holds a special meaning to the client and her fiancé.

Idyllic Waterfront Penthouse

Our first penthouse project included a full refurbishment of a modern duplex apartment overlooking the River Thames. Proving that being far from the ground doesn’t mean disconnecting from natural surroundings; we used cloudscape art to reflect the immediate connection to the outside, while painting a cherry blossom mural to reflect our client’s roots.

Architecturally Revived Haven

First built in the 1930s, this detached home dates back to Interwar Britain and in the 70s went on to become home to British singer and actress Bonnie Langford. With original architectural features still intact, we transformed this previously eccentric home into a modern haven to suit the young family’s busy lifestyle.

Tranquility In The City

This 4-storey Victorian terrace in the heart of Parsons Green presented good and well-proportioned bones for the young family’s long-term home but lacked personality and warmth. We created a calming backdrop to a fine collection of furniture and art selected by our client’s impeccable eye.

Elegant Family Abode

With ‘kid-proofing’ no longer on the agenda, we created a grown-up home for our client and interior scheme built around their collection of contemporary art. Bold colour choices and a selection of contemporary furniture transformed a dated period home into a stylish and cultured sanctuary.

Past Meets Present

We designed a two-storey extension to the rear of this impressive Edwardian house in the heart of Putney for a corporate executive couple who have returned to make London their home. Bespoke commissioned handcrafted pieces and specialist finishes complement antique lighting and furniture collected and curated over years by our client.

Culinary-Inspired Home

Our Brixton project reimagines the idea of a ‘cook’s kitchen’ for a London chef, marrying home life with new inspiring indoor-outdoor spaces for supper clubs and cookery classes. Natural materials mirror a “straight from nature” culinary philosophy. A loft conversion adds a master bedroom and ensuite.

Serene Design Vocabulary

Our design narrative focused on natural materials to seamlessly connect inside-outside spaces. The use of exposed brickwork, clay, marble, brass, steel, oak and walnut was set against a restorative colour palette and creative details in the form of hand painted murals depicting woodland scenes.